Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΨηφιακός μετρητής pH

Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l

Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l

Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l
Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l

Μεγάλες Εικόνας :  Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YIERYI
Πιστοποίηση: CE Rohs
Αριθμό μοντέλου: Ble-9100
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10
Τιμή: 55
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χρώματος
Χρόνος παράδοσης: 5-8work ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs

Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l

περιγραφή
Υψηλό φως:

Έξυπνος διαλυμένος μετρητής οξυγόνου

,

Μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου

,

Ψηφιακός διαλυμένος αισθητήρας οξυγόνου

Το έξυπνο μπλε δόντι διάλυσε τον ψηφιακό σε απευθείας σύνδεση ελεγκτή ηλεκτροδίων υψηλής ακρίβειας ανιχνευτών μετρητών της 0.0-30.0 mg/$l*l οξυγόνου για Hydroponics

Περιγραφή προϊόντων:

1, διαλυμένο οξυγόνο αναφέρεται στη συγκέντρωση του μοριακού οξυγόνου που διαλύεται στο νερό, που εκφράζεται γενικά στο mg/$l*l (PPM) και το ποσοστό κορεσμού (%), το οποίο είναι το ποσοστό του διαλυμένου οξυγόνου σε 1L του νερού. κατά τη μέτρηση και το βαθμολόγηση, μην χρειαστείτε ανοικτός την προστατευτική κάλυψη του ηλεκτροδίου, βάλτε ακριβώς το ηλεκτρόδιο στη λύση για τη μέτρηση.


2, μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου υποστηρίζονται από YINMIK την κινητή εφαρμογή, με την ακριβή σε πραγματικό χρόνο μπλε μετάδοση στοιχείων δοντιών και τις σαφείς μετρημένες τιμές. Επιτρέπει σε σας για να σώσει, να διαχειριστεί, και τα στοιχεία δοκιμής μεριδίου ανά πάσα στιγμή χωρίς ανησυχία για την απώλεια στοιχείων.

3, αποσπάσιμος έλεγχος, εύκολος να αντικαταστήσει, που εξοπλίζεται με 6 εξετάζουν τις προστατευτικές καλύψεις. Η ταινία μέσα στην προστατευτική κάλυψη δεν μπορεί να ληφθεί χώρια. Μετά από να χρησιμοποιήσει για μια χρονική περίοδο, η αξία δοκιμής είναι ανακριβής και η βαθμολόγηση είναι ακόμα ανακριβής, και το μανίκι μεμβρανών πρέπει να αντικατασταθεί.

4, ψηφιακές διαλυμένες τοποθετήσεις παραμέτρου μετρητών οξυγόνου πλήρως εξατομικεύσιμες. το σύνολο κάνει τις ανώτατες ή ελάχιστες οριακές τιμές σύμφωνα με την απαίτηση του χρήστη. Εάν τα εξεταστικά αποτελέσματα είναι από τη σειρά, τα ψηφία θα επιδείξουν στο κόκκινο, ειδοποιώντας σας για οποιεσδήποτε τιμές που υπερβαίνουν την προετοιμασμένη σειρά σας.

5, υιοθετούν την ψηφιακή επίδειξη οθόνης με το backlight, multi-parameter επίδειξη συγχρόνως, κινητή τηλεφωνικό App επίδειξη ελέγχου backlight. Εάν δεν χρησιμοποιείται, θα διακόψει αυτόματα μετά από 10 λεπτά. η διαλυτότητα οξυγόνου θα επηρεαστεί από τη θερμοκρασία, την ατμοσφαιρική πίεση, και την αλατότητα. το όργανό μας με την αποζημίωση θερμοκρασίας μπορεί να συναντήσει την κανονική χρήση.

 

Παράμετρος προϊόντων:

Σειρά Mearsurement

1. Διαλυμένο οξυγόνο: (0.0~30.0) mg/$l*l, 0.0-300.0%

2. Θερμοκρασία: (0,1 ~ 40) °C, 32.1-104.0°F

 

Ακρίβεια:

1. Διαλυμένος: ±1.5%F.S

2. Διαλυμένος κορεσμός οξυγόνου: ±1.5%F.S

3. Θερμοκρασία: ±0.5°C

 

Ψήφισμα:

1. Διαλυμένο οξυγόνο: 0.1MG/L

2. Συγκέντρωση οξυγόνου: 0,1%

3. Θερμοκρασία: 0.1°C 0.1°F

 

Αυτόματη σειρά αποζημιώσεων θερμοκρασίας: 0-40°C

Περιβάλλον χρήσης: 0.1-40.0°C RH ανώτατο: 90%

Μέγεθος μετρητών: 155*35*35mm

Μήκος γραμμών ελέγχων: 1.5m

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 3*1.5V μπαταρία κουμπιών (ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ)

Χρόνος δύναμης: Αυτόματο κλείσιμο περίπου 8 λεπτά

 

Λειτουργεί:

1. Μια σελίδα επιδεικνύει 4 στοιχεία του στοιχείου συγχρόνως, το οποίο είναι κατάλληλο και γρήγορο να διαβάσει τα στοιχεία.

2. Το κινητό τηλέφωνο APP δεν ελέγχει το backlight ή κανένα backlight

3. Ποσοστό μπαταριών επίδειξης

4. Τα στοιχεία μπορούν να κρατηθούν ή να σωθούν, και μετά από την αποταμίευση, μπορούν να εξαχθούν ως φύλλο του EXCEL σε έναν υπολογιστή ή ένα κινητό τηλέφωνο, και η εκτύπωση υποστηρίζεται.

5. Ανοίξτε το αυτοκίνητο εκτός από, και τα στοιχεία θα σωθούν κάθε 30 δευτερόλεπτα.

6. Θέστε το μέγιστο ή ελάχιστο όριο του διαλυμένου οξυγόνου σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών εάν το αποτέλεσμα της δοκιμής είναι από την καθορισμένη σειρά, η αξία θα επιδειχθεί στο κόκκινο

7. Υπάρχουν αγγλικοί και κινεζικοί χαρακτήρες, οι οποίοι μπορούν να μεταστραφούν ελεύθερα

 

Βήματα βαθμολόγησης

 

Βαθμολόγηση ή δύο-σημείο ένας-σημείου

1, βαθμολόγηση ένας-σημείου: (μπορεί να συναντήσει την κανονική χρήση)

0,0% (oxygen-free νερό) ή 100,0% (αέρας)

2, βαθμολόγηση δύο-σημείου:

0,0% (oxygen-free νερό) και 100,0% (αέρας) είναι

 

Βαθμολογημένος ταυτόχρονα

 

1. 100,0%-βαθμολογήστε αφότου η αξία είναι σταθερή στον αέρα κάτω από δηλώστε δύναμη-επάνω, πιέστε και κρατήστε το κουμπί θερμ. για 5 δευτερόλεπτα για να απελευθερώσετε το κουμπί, οι λάμψεις 100,0% οθόνης, η λάμψη ολοκληρώνονται, και η βαθμολόγηση ολοκληρώνεται.

2. 0,0%-βαθμολογήστε αφότου η αξία είναι σταθερή στο αναερόβιο νερό κάτω από δηλώστε δύναμη-επάνω, πιέστε και κρατήστε το κουμπί θερμ. για 5 δευτερόλεπτα και απελευθερώστε το κουμπί, η οθόνη θα λάμψει 0,0%, η λάμψη ολοκληρώνεται, η βαθμολόγηση είναι πλήρης

 

Άκρες: Η βαθμολόγηση οργάνων είναι απλή, σιγουρεύεται ότι ο έλεγχος εγκαθίσταται σωστά πριν από τη βαθμολόγηση

Βήματα λειτουργίας:

1. IOS σύστημα: Το ανοικτό App κατάστημα και μεταφορτώνει «YINMIK» APP

Αρρενωπό σύστημα: Ο κώδικας ανίχνευσης QR και μεταφορτώνει το αρρενωπό APK χτυπά μπορεί να μεταστρέψει μεταξύ των κινέζικων και αγγλικών.

2. Εάν η ανάγκη η μπλε λειτουργία δοντιών, μακρύς Τύπος " ON/OFF " και ανοίγει το μπλε δόντι

3. Βάλτε το μετρητή στην τυποποιημένη λύση και λειτουργήστε τις λειτουργίες

4. Εκτός από την ανάγνωση

 

Εφαρμογή:

Ιδανικό για τις εφαρμογές δοκιμής οικογένειας και εργαστηρίων, συμπεριλαμβανομένου του πόσιμου νερού, της πισίνας, της λίμνης, της παρασκευής μπύρας, του kombucha, των ενυδρείων, hydroponics, του εργαστηρίου, της επεξεργασίας τροφίμων, κ.λπ.

 

Κατάλογος συσκευασίας:

1 * διαλυμένος μετρητής οξυγόνου

1 * αγγλικό εγχειρίδιο οδηγίας

1* ηλεκτρόδιο

1* ρευστό πλήρωσης ηλεκτροδίων (μπουκάλι 30ml 1)

6* κάλυψη ηλεκτροδίων


Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 0Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 1Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 2Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 3Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 4Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 5Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 6Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 7Έξυπνος μπλε διαλυμένος δόντι μετρητής οξυγόνου ψηφιακός σε απευθείας σύνδεση ανιχνευτής 0,0 - 30,0 mg/$l*l 8

Στοιχεία επικοινωνίας
SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Feng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)