Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής
1 2 3 4 5
SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd
Εργαστήριο 1 παραγωγής
Διαδικασία συνελεύσεων
Εργαστήριο 2 παραγωγής
Ολοκληρωμένο προϊόν
η συσκευασία μας

Εργαστήριο 1 παραγωγής

αυτό είναι ενός αυτού από εργαστηρίου παραγωγής μας. Η ικανότητα παραγωγής μας 500pcs μια ημέρα. έχουμε συνολικές 13 γραμμές παραγωγής εάν η διαταγή είναι ιδιαίτερα μεγάλη, θα αυξήσουμε τη γραμμή παραγωγής για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες διαταγής.

Διαδικασία συνελεύσεων

Ανάγκη διαδικασίας συνελεύσεων προσεκτικότερα και ασθενής, θα παράσχουμε τακτικά την κατάρτιση του προσωπικού, να απαιτήσει σας στην πολύ μαθηματική διαδικασία λειτουργίας και τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων.

Εργαστήριο 2 παραγωγής

αυτό είναι άλλο του εργαστηρίου παραγωγής μας. Η ικανότητα παραγωγής μας 500pcs μια ημέρα. έχουμε συνολικές 13 γραμμές παραγωγής εάν η διαταγή είναι ιδιαίτερα μεγάλη, θα αυξήσουμε τη γραμμή παραγωγής για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες διαταγής.

Ολοκληρωμένο προϊόν

Αφότου ολοκληρώνεται το προϊόν, θα κανονίσουμε τη δεύτερη ποιοτική επιθεώρηση, εάν οι απαιτήσεις διαταγής του πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης προϊόντων, ποσότητα, βαθμολόγηση προϊόντων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι πελάτες λαμβάνουν το προϊόν χωρίς οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα.

η συσκευασία μας

Μετά από την ολοκλήρωση της ποιότητας των προϊόντων η επιθεώρηση θα τελειώνει, άλλη μια φορά θα ελέγξει τη συσκευασία προϊόντων είναι καλή, οδηγίες, εξαρτήματα, τα κ.λπ. λείπουν. Τελικά περιμένοντας το σκάφος.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Αυτό είναι η πύλη μας και οικοδόμηση:

   

   

  Η Co. τεχνολογίας Zhen YIERYI Shen, ΕΠΕ καθιέρωσε το 2012 και βρίσκεται στην περιοχή οικονομικής ανάπτυξης, πόλη Shen Zhen, επαρχία ήχων καμπάνας Guang, που απολαμβάνει μια ιδανική γεωγραφική θέση με τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, άριστη χειροτεχνία και ολοκληρώνει τις εξεταστικές μεθόδους.
  Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής υψηλού - ποιοτικό φορητό Refractometer για τα σάκχαρα, brix, το οινόπνευμα, την αλατότητα, το κρασί γάλακτος, τη ρευστούς γλυκόλη μηχανών και το μετρητή εδαφολογικών μετρητών μετρητών pH νερού. κ.λπ…. Το εργοστάσιό μας έχει επιτύχει ISO9001: 2008 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων. Τα προϊόντα μας έχουν ROHS και η πιστοποίηση CE, τα άλλα μερικά προϊόντα μας έχει επίσης το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τύπων.

  SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

 • OEM / ODM

  Έχουμε το εμπορικό σήμα μας «YIERYI» που έχουμε ένα εμπορικό σήμα του λογότυπου Ρ, αλλά μπορούμε επίσης να κάνουμε τη διαταγή OEM/ODM που απαιτείται κατά τα έθιμα.

  Ευπρόσδεκτη διαταγή OEM/ODM από σε όλο τον κόσμο τους πελάτες. 

 • Ε & Α

  Έχουμε την επαγγελματική ομάδα Ε&Α, θα σχεδιάσουν και θα αναπτύξουν τα νέα προϊόντα δεδομένου ότι ζήτηση του στην αγορά κάθε χρόνο, επίσης συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με τα σχόλια πελατών και ανατροφοδοτούμε, και βελτιστοποιούμε συνεχώς την αναβάθμιση των υπαρχόντων προϊόντων, που συνδυάζεται με την απαίτηση πελατών για την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. επίσης θα μάθουν και θα προσαρμόσουν την τεχνολογία της Νότιας Κορέας ή της Ιαπωνίας. Κατά συνέπεια μπορεί να εγγυηθεί οι πελάτες ότι μας καταλαμβάνουν την αγορά και έχουν το ισχυρότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στοιχεία επικοινωνίας
SHEN ZHEN YIERYI Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Feng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)